Bierjournaal BIERJOURNAAL 

 website & videokanaal met nieuws over Nederlands bier 

Oeps ben je hier per ongeluk gekomen omdat je naar iets anders op zoek was? Geen probleem, via het menu kun je weer verder. Neem gerust de tijd om even naar het Bierjournaal te kijken.

Presentatie BierJournaal

Als je een biertje inschenkt, weet je dan dat er in Nederland ongeveer 178 ambachtelijke bierbrouwers zijn? Met de pilot website www.bierjournaal.nl willen we je maandelijks met een aantal video items de verhalen vertellen achter het gerstenat.

Hieronder zie je al een paar voorbeelden van ons werk! Je vindt ons natuurlijk ook op FaceBook. Als je onze FaceBook pagina een LIKE geeft, maak je kans op een bier pakket!

Utrechts Bierbrouwers Festival

Elf bierbrouwerijen uit de provincie Utrecht presenteerden zich op het derde PINT Utrechtse Bierbrouwers Festival.

Op het festival werden uitsluitend Utrechtse bieren geschonken door ambachtelijke brouwerijen uit Amersfoort, Utrecht, Vleuten, De Meern en Houten. Het festival vond plaats op het sfeervolle erf van houtzaagmolen De Ster in Lombok.

www.utrechtsebierbrouwersfestival.nl/

PAUL! Mediterrane Smaken

Bij Paul draait het om de liefde voor eten. Paul wil graag zijn passie voor kazen, charcuterie, tapas en koken overbrengen. Paul! is het adres voor liefhebbers.

De winkel is inmiddels uitgegroeid tot een eetwinkel waar je altijd terecht kunt. Of dit nu is voor een stuk Hollandse kaas, geweldige buitenlandse kazen, een cadeau of voor verse pasta en een gezonde maaltijd.

Paul! is verkozen tot Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel en is nummer 1 van Nederland!

www.naarpaul.nl

Interesse in dit project? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


BierJournaal info@bierjournaal.nl